Fysioterapeut som söker nya utmaningar i ett Rehabteam?

2019-11-07

I Attendo Äldreomsorg är vi över 9 000 medarbetare som arbetar inom hemtjänst och äldreboende i Skandinavien. Vi är en del av Attendo, Nordens ledande privata vård- och omsorgsföretag som även har verksamhet inom individ- och familjeomsorg, omsorg till personer med funktionsnedsättning samt sjukvård. Hos oss kommer du arbeta med vår vision Att stärka individen och alltid utgå från den enskildes behov och förutsättningar.

Utvecklas som Fysioterapeut inom Attendo

Tillsammans arbetar vi för vår vision att stärka individen. Våra värderingar kompetens, omtanke och engagemang fungerar som ledord i vårt dagliga arbete. Du som fysiotreapeut på Attendo är en värdefull nyckelperson i företaget. Du blir en del av arbetslaget där din kunskap och kompetens har ett stort värde. Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta nära din chef och utveckla verksamheten, samtidigt som du utvecklas i din yrkesroll.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Välkommen till oss

Som fysioterapeut kommer du att samarbeta med äldreomsorgens rehabteam: Lillgårdsvägen i Tungelsta och Årstabergshemmet och Oasens äldreboende. Arbetsuppgifterna prova ut hjälpmedel, beställa, instruera personalen, dokumentera och utvärdera följa upp insatser. Hjälpmedels inventeringar, utbildningar av personalen, hjälpa den aktivitetsansvarig att planera aktiviteter för kunderna.

Beskrivning: Formell kompetens krävs, inom äldreomsorg.

Mer information

Tillsvidaretjänst 100%

Arbetstid: dagtid

Tillträde: September

Dokumentationssystemet som du kommer arbeta i är safe doc

Körkort en fördel men inget krav

Stämmer denna beskrivning in på dig?

Brinner du för äldreomsorgen och vill arbeta i en stimulerande arbetsmiljö? Är du legitimerad fysiotreapeut med tidigare yrkeserfarenhet? Då kan det här vara tjänsten för dig. Du trivs med att skapa goda relationer med kunder och vill skapa värde för dem och deras anhöriga.

Låter det här som ett arbete för dig?

Attendo – ett av Nordens ledande företag inom vård och omsorg

Företaget grundades 1985 och var först i Sverige med att driva äldreomsorg på entreprenad. Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg samt i Finland hälso-, sjuk- och tandvård. Attendo har över 24 000 medarbetare och är lokalt förankrat med över 700 verksamheter i mer än 200 kommuner i Sverige, Finland, Norge och Danmark.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Attendo i Stockholm genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information