Sjukgymnast/Fysioterapeut till särskilt boende i Lund

2019-11-06

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Inom vård- och omsorgsförvaltningen arbetar ungefär 2 900 medarbetare. Vi arbetar utifrån vår värdegrund där individens behov står i centrum. Varje dag jobbar vi för att äldre människor och personer med funktionsnedsättning ska kunna leva ett aktivt, socialt och meningsfullt liv på sina villkor. Vi står för delaktighet, valfrihet och flexibilitet med kvalitet och respekt för den enskildes integritet och självbestämmande.

ARBETSUPPGIFTER

Är du en handlingskraftig sjukgymnast/fysioterapeut? Vill du arbeta teambaserat inom särskilt boende?

Som sjukgymnast/fysioterapeut inom vår nya hälso- och sjukvårdsorganisation arbetar du i ett team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor, chef och omvårdnadspersonal med att leda och planera arbetet på boendet. Du samarbetar även med områdets hjälpmedelsassistent när det gäller hjälpmedelshanteringen. En stor del av uppdraget innebär att handleda såväl omvårdnadspersonal som patienter/boende så att rehabilitering ges bästa förutsättningar.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett spännande och stimulerande arbete där du får möjlighet att utvecklas och påverka tillsammans med kompetenta kollegor med samma mål.

Hos oss får du god introduktion, regelbunden kompetensutveckling, yrkesspecifika och tvärprofessionella nätverksträffar och möjlighet att arbeta med utveckling av välfärdsteknologi.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal äldreomsorg och känner dig trygg med att handleda omvårdnadspersonal. Har du även erfarenhet av Senior Alert och BPSD-registret så är det meriterande.

• Som person är du lösningsfokuserad, strukturerad och noggrann i ditt arbete. Det är viktigt att du kan arbeta både självständigt och i samverkan med andra. Du har mod att prioritera och handleda/arbetsleda samtidigt som du har kvalitet och patientsäkerhet i fokus.

• Du ska ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift i det svenska språket.

• Vidare delar du vår vision och värdegrund och är redo att arbeta utifrån våra förhållningssätt lyssna, lära och leda. Du har fokus på våra brukares önskemål och behov för att göra vardagen meningsfull för dem.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT

Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Lunds kommun, SBÄ HSL Omr 2 i Lund genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information