Fysioterapeut till Sjuksköterske och rehabteamet, Vardaga i Östergötland

2020-02-23

Nu söker vi på en fysioterapeut som timvikarie och semestervikarie på våra enheter i Östergötland . Sök tjänsten senast 200315.

Inom Vardaga är vi i ständig utveckling. Hos oss kan du växa som person samtidigt som du gör skillnad för andra. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Här några av höjdpunkterna i vårt erbjudande till dig:

Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära

Förmånsportal med rabatter och förmåner

Coachande och stöttande chefer nära dig

Tydliga arbetssätt för att ge den bästa omsorgen till våra boende

Karriär- och utvecklingsmöjligheter

Arbetskläder

Kollektivavtal

Om rollen

Som fysioterapeut ingår du i ett team tillsammans med arbetsterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Tillsammans har ni i uppgift att ge livskvalitet. Du ser varje individ och har en förmåga att förstå vad varje person behöver.

I rollen som fysioterapeut, hittar du tillsammans med de boende, de bästa sätten att använda sina egna förmågor i vardagen. Du stöttar och motiverar personerna att själva utveckla och bibehålla sin rörelseförmåga.

Ofta innebär detta att du undersöker/bedömer/behandlar de boendes rörelseproblem och funktionsnedsättningar. Det innebär också att du provar ut och ordinerar medicinska hjälpmedel. Du jobbar också förebyggande genom att utbilda övriga medarbetare om förflyttningsteknik för att undvika belastningsskador.

Tack vare dig kan den som bor hos oss behålla sitt levnadssätt och sina vanor. Samtidigt utvecklar du värdefull kunskap om omvårdnad, service och åldrande.

Om våra enheter i Östergötland

Våra enheter i Östergötland finns i de olika kommunerna

Du kan läsa om dem på vår hemsida www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Linköping: Kastanjen, Kanalgården, Stiglötsgatan, Landeryd, Kvarnbacken, Gottfridsbergsgården och Gröna gården

Motala: Skogsgården och Björkbladet

Mjölby: Vifolkagården

Norrköping: Södergården

Demenscertifiering: Vi har demenscertifierade boende, vilket betyder att alla som arbetar där är utbildade i demens och bemötande via Demensakademin (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/demens/). .

Ung Omsorg: Vi har ett samarbete med företaget Ung Omsorg (https://www.vardaga.se/var-aldreomsorg/ung-omsorg-pa-vara-boenden/). Det innebär att ett team av ungdomar i åldrarna 14-18 år besöker oss på helger och lov. Ung Omsorg gör olika aktiviteter tillsammans med oss som arbetar här, för att sätta guldkant på tillvaron för de boende.

Gruppchefer: Du har en chef nära dig som delar av sin tid arbetar i verksamheten.

Djur i omsorgen: Här arbetar vi med djur i vården och vi har regelbundna besök av terapidjur.

VR-teknik: Vi har infört VR-teknik på boendet, som gör det möjligt för de som bor här att uppleva olika resor, äventyr eller spel via VR-glasögon. Läs mer om Vardagas VR-satsning här: Jorden runt på 40 minuter (https://www.vardaga.se/jorden-runt-pa-40-minuter/).

Mer information

Din erfarenhet och kunskap

Vi gissar att du som söker dig till oss:

lockas av ett arbete som är varierat som kräver stor kunskap om vård/omsorg.

.. tycker om att möta människor i olika situationer.

är ansvarsfull och driftig och har ett positivt och pedagogisk förhållningssätt

har god förmåga att samarbeta likväl som att arbeta självständigt

trivs med att jobba i team och stötta dina kollegor.

är van att organisera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Du är legitimerad fysioterapeut och vi ser gärna att du har arbetat några år inom äldreomsorgen. God datorvana samt erfarenhet av dokumentation är viktigt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt

Lön: Vi tillämpar individuell lönesättning

Tillträdesdatum: Efter överenskommelse

Sista ansökningsdag: 200315

Har du frågor? Kontakta gärna: Pia Castella Verksamhetschef Mobil: 0766217684 Observera att det inte går att ansöka via E-post.

Om du vill veta mer om hur det är att jobba på Vardaga så läs gärna mer och träffa några av våra medarbetare här (https://vardaga.teamtailor.com/).

Facklig kontakt: Akademikerförbunden (företräds av Akademikerförbundet SSR) Tfn: 08-617 44 00.

Ansökan

Välkommen att ansöka via knappen ”Skicka ansökan” nedan. Vänta inte med att ansöka då vi gör urval löpande.

På Vardagas drygt 100 boenden runt om i Sverige erbjuder vi en äldreomsorg där varje dag är lika viktig. Hos oss möter du expertis och trygghet på varje äldreboende, korttidsboende, i hemtjänst och dagverksamhet. Vi ska vara kvalitetsledande i allt vi gör och vår vision är att göra världen lite bättre, en människa i taget. Våra medarbetare arbetar med varje individs livskvalitet och trygghet i fokus. Vardaga ingår i företagsgruppen Ambea. www.vardaga.se (http://www.vardaga.se)

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Vardaga i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information