Fysioterapeut till Rehabgruppen Rörelse och Hälsa

2019-11-07

Rehabgruppen är en del av Rörelse och hälsa som ingår i Närsjukvården centrala (NSC). Enheten tillhandahåller arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter samt kuratorer inom sjukhusets verksamheter. Rehabgruppen skall erbjuda patienten:

• bästa möjliga rehabilitering och socialt stöd

• insats som ger förutsättningar för och stödjer patientens ansvar för sin hälsa

Vi är idag 34 medarbetare varav 11 fysioterapeuter i Rehabgruppen. Vi jobbar gentemot Neurologiska kliniken, MEGA-kliniken (Medicinska och geriatriska akutklinik), Alma (Akuten) och LAH. Vi har nu medarbetare som är tjänstlediga och fysioterapeut behöver ersättas på MEGA-kliniken.

Arbetsbeskrivning

Du arbetar med bedömning och rehabilitering av patienter som är inneliggande på avdelning på grund av skada, sjukdom eller hos äldre multisjuka patienter. Du är en del av ett multiprofessionellt vårdlag kring patienten. Aktivt deltagande i ronder samt deltagande vid SIP och behovsbedömningar ingår i arbetet. Handledning av studenter ingår också i arbetet.

Personliga egenskaper

Som person är du lugn och trygg i dig själv. Du är strukturerad i planeringen av ditt arbete och flexibel i samarbetet med teamen, vårdlaget och andra samverkansaktörer. Stor vikt kommer läggas på personlig lämplighet.

Utbildning och erfarenhet

Legitimerad fysioterapeut. Vi ser gärna att du har yrkeserfarenhet av geriatrisk rehabilitering. Du ska ha god samarbetsförmåga och intresse av att arbeta i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Mer information

Anställning och information

Vikariat på 80%, tillträda enligt överenskommelse. Vikariatet gäller fram till 31 december 2020.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Enhetschef Susanna Bargello Högström, 010-103 72 42, Susanna.Bargello.Hogstrom@regionostergotland.se

Fysioterapeut Christine Wilhelmsson, 010-103 18051, Christine.Wilhelmsson@regionostergotland.se

Facklig företrädare för SACO är Mikael Hjerne, 010 - 103 34 57, mikael.hjerne@regionostergotland.se

Ansökan

Sista ansökningsdag är den 20 november 2019. Då vi arbetar med löpande urval ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver teknisk support kontakta CVU-direkt på 010-103 30 00 under kontorstid.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Region Östergötland i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information