Fysioterapeut 50%, Ätstörningsteamet BUP US Linköping

2019-11-06

På barn- och ungdomspsykiatriska kliniken i Linköping bedrivs kvalificerat psykiatriskt utrednings- och behandlingsarbete. Kärnverksamheten består av öppen-, sluten- och mellanvård samt av flera subspecialiserade enheter. På kliniken strävar vi efter ett varmt och öppet arbetsklimat. Vi ser positivt på viljan och kraften i personlig och professionell utveckling varför vi erbjuder goda utbildningsmöjligheter. Förbättrings- och utvecklingsarbete är en del av vår vardag och vi bedriver även undervisning och forskning.

Barn- och ungdomspsykiatriska kliniken, med sina cirka 160 anställda, är i dagsläget inne i en utvecklingsfas där vi tillsammans får möjlighet att påverka och utforma framtidens barnpsykiatri. Vill du vara med i arbetet för barn och ungdomar? Vi erbjuder en spännande arbetsplats med ett viktigt uppdrag och kollegor som har stor professionalitet och kompetens.

Ätstörningsmottagningen är ett multiprofessionellt team som arbetar med patienter upp till 25 års ålder. Uppdraget är att bedöma, diagnostisera och behandla patienter med diagnoserna Anorexia nervosa, Bulimia nervosa, Hetsätningsstörning och andra ospecificerade ätstörningar.

Välkommen att bli en av oss!

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna innebär att såväl självständigt som tillsammans med andra behandlare bedriva patientarbete för personer med ätstörningsproblematik. Du kommer att arbeta i ett team bestående av sjuksköterskor, dietist, psykologer, socionomer och läkare. Som fysioterapeut ansvarar du för bedömning och behandling utifrån fysioterapeutiska metoder inom det psykiatriska och psykosomatiska verksamhetsfältet med fokus på kroppsuppfattning och kroppskännedom.

Mer information

Utbildning och erfarenhet

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast och vi ser gärna att du har flera års arbetslivserfarenhet inom yrket. Tidigare arbete inom psykiatrisk verksamhet är meriterande.

Personliga egenskaper

Är du en positiv, stabil och flexibel person som trivs med att arbeta självständigt och samtidigt fungerar bra i teamarbete är du personen vi söker. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Anställning och information

Tillsvidareanställning 50 %. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Vårdchef Anna Kjellberg, 072-54 55 896, anna.kjellberg@regionostergotland.se

Fysioterapeut Helen Lönning, 010-103 38 58, helen.lonning@regionostergotland.se

Facklig företrädare: SACO Mikael Hjerne, 010-103 34 57.

Ansökan

Sista ansökningsdag 30 november 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.

Om du behöver hjälp med att registrera i systemet, kontakta kundtjänst CVU Direkt, 010-103 60 00, under kontorstid. 

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Region Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Region Östergötland

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Region Östergötland i Linköping genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information