Sjukgymnast/fysioterapeut till Krokoms kommun

2020-02-25

Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut för att täcka upp under en föräldraledighet året ut. Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss arbetar du både i ordinärt och särskilt boende i hela kommunen, ett fritt och självständigt arbete i nära samarbete med kollegor och andra professioner kring den enskilde. Vi arbetar tillsammans med Vård och omsorg och Stöd och service (LSS) utifrån ett teambaserat arbetssätt för att stärka individens trygghet och självständighet i tillvaron.

I Socialförvaltningens verksamhet Hälsa och sjukvård arbetar kommunens sjuksköterskor, distriktssköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter/sjukgymnaster med hälso- och sjukvård, rehabilitering och habilitering för äldre och personer med olika typer av funktionsvariationer. Totalt är vi ca 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter

Du kommer att vara inriktad på arbete med specifik rehabilitering inom hemsjukvård, särskilt boende och gruppbostäder (LSS). Som sjukgymnast/fysioterapeut hos oss är ditt uppdrag att främja varje individs funktioner för att skapa delaktighet och förutsättningar för självständighet och oberoende i vardagen. Dina insatser bidrar till att stimulera den enskilde till ett aktivt liv och möjliggör dennes önskemål om att tillvarata eller utveckla sina förmågor och färdigheter.

Det innebär att du utreder, bedömer, planerar, genomför, utvärderar och följer upp rehabiliteringsinsatser som t.ex. specifik träning och behandling samt förskriver hjälpmedel. Du fungerar som handledare och stöd till omvårdnadspersonal och anhöriga. Du har en viktig roll i teamarbetet kring personer med insatser, i vårdplanering och systematiskt kvalitetsarbete. Dokumentation sker via journalsystemet Viva.

Arbetstiden är förlagd till vardagar under dagtid.

Mer information

Kvalifikationskrav

Du är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Erfarenhet av arbete inom hemrehabilitering och kommunal äldreomsorg/LSS är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror att du är öppen, prestigelös och trivs att arbeta i team. Du har ett stort engagemang för arbete med människor och ett ödmjukt och professionellt bemötande. Du är utåtriktad och intresserad av att bidra med din kunskap. Du tar ett stort ansvar för ditt eget arbete, är självständig, flexibel, strukturerad och har god förmåga att prioritera. Vi står inför spännande utmaningar, bland annat att utveckla och testa nya arbetssätt och uppskattar idérikedom och drivkraft i utvecklingsarbete kring vård och rehabilitering.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Övrigt

Vikariat på heltid med tillträde snarast t.o.m. 2021-03-31.

Intervjuer påbörjas under ansökningstiden och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum passerat, så vänta inte med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med säljare.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos KROKOMS KOMMUN i Krokom genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

KROKOMS KOMMUN
Offerdalsvägen 8
83580 Krokom

Till webb­ansökan 

Mer information