Fysioterapeut till Vårdcentralen Knislinge

2020-02-24

Gör skillnad. Varje dag.

Vårdcentralen Knislinge satsar framåt, vill du vara med?

Vårdcentralen Knislinge välkomnar dig till en lättillgänglig och trivsam arbetsplats med goda pendlingsmöjligheter i Östra Göinge kommun. Vi har en befolkning med stor lojalitet till sin vårdcentral och har cirka 8500 listade patienter. På vårdcentralen arbetar specialister i allmänmedicin, AT- och ST-läkare, distriktssköterskor, arbetsterapeut, kurator, psykoterapeut, dietist och fysioterapeuter tillsammans med medicinska sekreterare samt undersköterskor. Vi har BVC-mottagning och specialistsköterskemottagningar inom områdena diabetes, demens och astma/KOL.

Vi är cirka 40 personer som arbetar på vårdcentralen Knislinge. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Här blir du en del av gemenskapen och ingår i paramedicinska teamet, som självklart arbetar nära även med övriga yrkeskategorier. Vi befinner oss i en positiv utvecklingsfas och vill gärna ha med dig i vårt arbete. Din kompetens och ditt engagemang kommer att bli ett värdefullt nytillskott för oss.

ARBETSUPPGIFTER

Som fysioterapeut hos oss bidrar du med din specifika kompetens och ger, tillsammans i team med övriga vårdgivare, patienten en god och säker vård. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av mottagningsverksamhet, undersökning, bedömning och behandling av patienter både individuellt och i grupp. De patienter som söker sig till oss har i huvudsak besvär med rörelse- och stödjeorganen men vi tar även emot patienter med psykosomatiska besvär. Våra vårdtagare kan ha allt från nydebuterade till långvariga besvär. Du kommer att ha ett nära samarbete med olika yrkeskategorier på vårdcentralen.

Vi värdesätter en vilja att bidra till utvecklingsarbetet för att vi ska kunna erbjuda hög medicinsk kvalitet med gott resursutnyttjande

KVALIFIKATIONER

Vi välkomnar dig som är legitimerad fysioterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarande 60 hp. Vi ser gärna att du har arbetat som fysioterapeut inom primärvården. Har du erfarenhet av att arbeta i journalsystemet PMO är det meriterande.

Vi förväntar oss att du, liksom vi, har patienten i fokus och bidrar aktivt till en god social arbetsmiljö samt utveckling av vår verksamhet. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du är positiv, flexibel och har ett genuint intresse för människor. Vidare är du trygg och noggrann i din yrkesroll som fysioterapeut. Därutöver bidrar du till ett öppet och glädjefyllt arbetsklimat.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering sker löpande urval. Välkommen med din ansökan redan idag!

Observera att denna annons finns publicerad under flera olika orter som är kopplade till en huvudannons. Du kan därför komma att slussas vidare när du söker jobbet. 

Mer information

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Förvaltning Primärvården erbjuder hälso- och sjukvård till alla som bor i eller besöker Skåne. Vi ansvarar för de offentligt drivna vårdcentralerna, barnmorskemottagningarna, barnavårdscentralerna samt kvälls- och helgmottagningarna i hela Skåne. I primärvården finns även ungdomsmottagningar, dietistverksamhet, palliativ vård och avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), familjecentraler, barnhälsovårdspsykologer, Palliativt utvecklingscentrum, Kompetenscentrum för primärvård och Centrum för primärvårdsforskning (CPF). Vi är cirka 4 100 medarbetare i förvaltningen. Välkommen!

På http://www.skane.se/rekryteringsstatus

kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig och hur många som har sökt tjänsterna.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Region Skåne, Primärvården i Kristianstad genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information