Fysioterapeut sökes till Jakobsbergsgeriatriken!

2019-11-06

Vi söker fysioterapeut till en av våra geriatriska avdelningar. Vi arbetar i team bestående av läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Logoped, dietist och kurator är också en del av teamet.  

Vi erbjuder en stimulerande arbetsmiljö där du som medarbetare är en mycket viktig del. Vi arbetar för ständig utveckling och förbättring med patienten i centrum. Du kan vara med och bidra i detta arbete. 

 

Jakobsbergsgeriatriken har tre avdelningar för patienter med akuta sjukdomstillstånd av både medicinsk, kirurgisk, neurologisk eller ortopedisk orsak och/eller rehabiliteringsbehov. Intagning sker dygnet runt i ett nära samarbete med akutsjukhusen i Stockholms län. 

Verksamheten har även en öppenvårdsmottagning för minnesutredningar. 

Jakobsbergsgeriatriken är också en utbildningsenhet för olika yrkeskategorier, vårdgrannar och intresseorganisationer.  

 

Anställningsform 

Tillsvidareanställning. Heltid.

40 tim/vecka med viss helgtjänstgöring.

 

Arbetsuppgifter

Den primära arbetsuppgiften som fysioterapeut/sjukgymnast är att planera patientens rehabilitering tillsammans med teamet, patienten och närstående.  

Detta består av bedömning, träning/behandling, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, hembesök och delaktighet i teamkonferenser.  

 

Kvalifikationer fysioterapeut

Krav: Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift motsvarande C1.

Meriter: Erfarenhet av liknande verksamhet/geriatrisk akutvård. 

Mer information

 

Personliga egenskaper 

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, flexibilitet, professionellt bemötande och personlig lämplighet. Du är tydlig och lyhörd i din kommunikation, ser helheten. Du har förmågan att skapa ett mycket gott samverkans- och medarbetarklimat.  

Vi erbjuder  

Vi har flextidsavtal och är måna om en bra arbetsmiljö där det också finns möjlighet till friskvårdsbidrag som är 3000kr/år. 

Ett gym finns att tillgå i våra lokaler. Det är nära till kommunala kommunikationer, bra cykelvägar med tillgång till låst cykelställ och personalsubvention på parkering. 

SLSO´s  förmåner ex. fri öppen sjukvård, försäkringar, löneväxling. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningar och kan kalla till intervju innan sista ansökningsdag.

Obligatoriskt vid tjänst som innebär patientkontakt

SLSO tillämpar registerkontroll före beslut om anställning. För att motverka spridning av MRSA tillämpar Stockholms läns sjukvårdsområde (SLSO) friskhetsintyg innan nyanställning och reglerar möjligheterna för vårdpersonal att bära piercing.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Stockholms läns sjukvårdsområde SLSO i Järfälla genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information