Fysioterapeut

2018-11-13

Närhälsan är störst i Sverige på primärvård. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Backa rehabmottagning tillhör Norra Hisingen och vi har ett upptagningsområde som innefattar Backa, Tuve, Kärra samt Säve/Rödbo.

Hos oss arbetar arbetsterapeuter, sjukgymnaster/fysioterapeuter, rehabassistent och kanslister.

Här kan du läsa mer om vår mottagning: https://www.narhalsan.se/backarehabmottagning/

Våra ledord är pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna består av undersökning, bedömning och behandling/rehabilitering av personer i alla åldrar samt alla diagnoser, såväl individuellt som i grupp. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning av studenter ingår i arbetsuppgifterna. Merparten av de som söker till oss har besvär från rörelse- och stödjeorganen. Arbetet bedrivs i huvudsak på mottagningen, men även hembesök görs vid behov. Vi kan erbjuda patienter bassängträning vid en friskvårdsanläggning.

Om dig

Vi söker dig som är leg sjukgymnast/fysioterapeut. Meriterande är erfarenhet inom öppenvård och att du känner dig trygg i din yrkesroll. Erfarenhet och intresse av manuell undersökning och behandling, akupunktur, McKenzie, medicinsk yoga samt BK (basal kroppskännedom) ses som en merit.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet, flexibilitet, samarbetsförmåga och initiativförmåga.

Villkor

Intervjuer sker fortlöpande under rekryteringsprocessen, så ansök idag.

Mer information

Välkommen att skicka in din ansökan!

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Närhälsan Backa rehabmottagning i Göteborg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Närhälsan Backa rehabmottagning
Lillhagsparken 6
42250 Hisings backa

Om du har frågor angående detta extrajobb kan du kontakta någon personerna i tabellen nedan för mer information.

NamnTelefonnummerMobilnummerEpost
Enhetschef Agneta AdolfssonTfn 0707-74 30 18

Till webb­ansökan 

Mer information