Fysioterapeut till ortopedisk avdelning

2019-11-06

Paramedicin Sörmland, Arbetsterapi- och sjukgymnastikmottagning 2, Mälarsjukhuset Eskilstuna

Välkommen att skapa Sveriges friskaste län tillsammans med oss!

Om oss

Paramedicin Sörmland är en verksamhet som kännetecknas av arbetsglädje och engagemang! Vårt fokus är hälsa och livskvalitet hos de vi möter. Vår verksamhetsidé bygger på att vi genom respektfullt bemötande, engagemang, delaktighet och samarbete skapar effektiv vård av hög kvalitet. Vår vision är: Paramedicin – för patientens bästa hälsa!

Hos oss finns det stora möjligheter till professionell utveckling, både genom utbildning och kollegialt erfarenhets- och kunskapsutbyte. Din utvecklingsplan kommer inkludera både yrkesspecifik fortbildning och fortbildning inom det område där du verkar. Vi anser att balansen mellan arbete och fritid är en viktig komponent i vårt totala arbetsmiljöarbete varför vi bland annat erbjuder flexibla arbetstider, fria läkarbesök och friskvårdsbidrag.

På arbetsterapi- och sjukgymnastikmottagning 2 är vi verksamma bland annat inom ortopedi, reumatologi, barn- och ungdomsklinik och geriatrik. Vi bedriver både öppenvård och slutenvård.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en sjukgymnast/fysioterapeut med placering på den ortopediska avdelningen. På avdelningen arbetar du i team med läkare, sjuksköterska, utskrivningssamordnare, undersköterska och arbetsterapeut. I det dagliga arbetet på avdelningen ingår bedömning och behandling/rehabilitering av patienter med ortopediska åkommor. På avdelningen förekommer både akut- och planerad verksamhet, då vårdtiderna är korta är din primära uppgift att förbereda patienterna för hemgång. Tillsammans med två fysioterapeutkollegor, som också arbetar heltid på avdelningen, fördelar och prioriterar ni arbetet.

Din kompetens

Legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut.

Vi söker dig som arbetar bra med andra människor och trivs att jobba i team med både den egna och andra professioner. Du tar också ansvar för dina uppgifter och förblir motiverad och effektiv trots att det inte går som planerat.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort är önskvärt, då det förekommer hembesök.

Mer information

Anställningsform och sysselsättningsgrad

Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Information om tjänsten lämnas av

Enhetschef arbetsterapi- och sjukgymnastikmott 2, Linda Sidén, 016-10 36 97.

Fackliga företrädare söks via kontaktcenter, 0155-24 50 00.

Kom och jobba hos oss på arbetsterapi- och sjukgymnastikmottagning 2 Mälarsjukhuset!

Välkommen med din ansökan, inklusive CV, senast 2019-12-03.

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Se våra förmåner (http://regionsormland.se/jobb-och-utbildning/vara-formaner/)

Följ oss gärna på Facebook (http://facebook.com/regionsormlandJobbahososs/)

Vi har i vissa fall skyldighet att kontrollera om en person förekommer i misstanke- och eller belastningsregistret. Det kan ske på två sätt, endera begär regionen ut uppgiften själv eller också uppmanas du att begära ut utdrag för att kunna visa upp innan anställning. Vi begär i undantagsfall att du visar upp registerutdrag även vid tillsättning av andra tjänster än de som avses ovan. Blir du aktuell för anställning kommer du att informeras om vad som gäller för den tjänst du sökt.

Vi gör aktiva val vid exponering och rekryteringsstöd och undanber oss därför direktkontakt av bemannings- och rekryteringsföretag.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Region Sörmland i Eskilstuna genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information