Vill du arbeta som fysioterapeut inom specialistsjukvård?

2020-02-24

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas

Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Om våra lediga tjänster

Som fysioterapeut hos oss kommer du få möjligheten att arbeta med att följa patienten genom både sluten- och öppenvård där du utgå från varje persons individuella behov.

Behandlingstid varierar beroende på diagnos, behov och förutsättningar hos såväl personen som verksamheten. Vårt arbetssätt präglas av samarbete och vi arbetar ofta i team med andra yrkesprofessioner.

Hos oss kan du göra skillnad i människors liv samtidigt som du får möjlighet att utveckla dig själv och din yrkeskompetens inom specialiserad rehabilitering. Vi är många erfarna kollegor som trivs ihop och stöttar varandra i det dagliga arbetet.

Aktivt deltagande i kontinuerligt förbättringsarbete och verksamhetsutveckling på våra enheter ser vi som en positiv och viktig del av arbetet.

Vi erbjuder dig

• Introduktion av fadder som handleder dig i arbetet.

• Kompetensutveckling genom interna och externa utbildningar, auskultation.

• Möjlighet till fördjupning av dina specialistkunskaper på universitets- eller högskolenivå.

• Teamarbete tillsammans med andra professioner.

• Ett gott arbetsklimat i ändamålsenliga lokaler.

• Möjlighet att delta på lunchföreläsningar som erbjuds alla medarbetare inom kliniken samt systematiskt auskultation.

Om oss

Som fysioterapeut på SÄS kan du arbeta på flera enheter, våra enheter är:

Fysioterapi Rehab

Uppdraget för Fysioterapi Rehab är att erbjuda fysioterapi till alla patienter som är inskrivna i klinikens sluten- öppen- och dagsjukvård. Vi ansvarar för den fysioterapeutiska delen av rehabiliteringsinsatserna inom rehabiliteringsmedicin, geriatrisk ortopedi, stroke, neurologi, smärta samt reumatologi.

Central arbets- och fysioterapienhet

Uppdraget på Central arbets- och fysioterapienhet är att tillgodose fysioterapi till patienter inom somatisk öppen- och slutenvård. Det innebär områden så som, medicin, infektion, lung, gyn, kirurgi, onkologi, ortopedi, barn och kardiologi. På enheten arbetar både arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter.

Mer information

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut med kandidatexamen eller högre utbildning och har ett serviceinriktat och positivt synsätt. Då arbetet präglas av samarbete och variation ställs stora krav på god samarbetsförmåga, flexibilitet, helhetssyn och ansvarstagande men även förmåga att arbeta självständigt. Du kommer ansvara för att patienten får en god rehabilitering under behandlingstiden.

Initiativrikedom och nytänkande välkomnas. Du har förmåga att se såväl behov som möjligheter och lyfter dina ideér för att kunna bidra till att förbättra vården, arbetssätt och arbetsmiljö.

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Urvalet sker löpande så välkommen med din ansökan redan idag!

Om oss på Södra Älvsborgs sjukhus

Våra medarbetare säger ofta att SÄS är ett ”lagom stort sjukhus”. Det är så pass stort att det är ett komplett akutsjukhus där man kan utvecklas och göra karriär, samtidigt som det är så pass litet att man kan samarbeta över klinikgränserna och få många nya vänner.

Läs mer om SÄS som arbetsplats och våra kliniker på: www.vgregion.se/sas 

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Ansökan

Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings-, förmedlings- och rekryteringsföretag samt andra externa aktörer och försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Södra Älvsborgs Sjukhus, Neurolog- och rehabiliteringskliniken i Borås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information