Fysioterapeut/Sjukgymnast

2020-02-24

Åtvidabergs kommun ligger mitt emellan kust och storstad med goda kommunikationer och pendlingsmöjligheter. Här får du tillgång till vacker natur och ett rikt friluftsliv.

Inom kommunen arbetar runt 900 engagerade medarbetare tillsammans för att medborgarna ska få bästa möjliga service. Varje medarbetare är en viktig del i kommunens arbete som präglas av framåtanda och mod att prova nya, hållbara lösningar. Vi lär av varandra och tar tillvara på kompetenser inom organisationen. I Åtvidabergs kommun får du möjlighet att utvecklas och växa i din yrkesroll.

Hos oss arbetar du i en liten organisation med härligt arbetsklimat och korta beslutsvägar där du arbetar nära dina kollegor, chefer och samarbetspartners. I vård- och rehabteamet ingår sjuksköterskor, undersköterskor, farmaceut, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Rehabteamet består av sju medarbetare.

Vård och rehabteamet har ansvar för särskilda boenden, korttidsboende, LSS, Trygg Hemgång och hemsjukvård inklusive LAH.

Vi söker Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast med intresse för att arbeta inom kommunal verksamhet. Teamarbete är grundläggande. Vi har regelbundna teamträffar med övrig vårdpersonal.

I rollen som fysioterapeut ingår att göra individuella funktionsbedömningar, utforma träning tillsammans med brukare och personal samt handleda och utbilda personal. Du kommer att förskriva och göra utprovning av hjälpmedel. Tillsammans med övriga personalgrupper kommer du att medverka i kvalitets- och utvecklingsarbete.

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut, gärna med ett par års erfarenhet. Tidigare arbete i kommunal verksamhet samt med personer med kognitiva problem är meriterande. Du har ett flexibelt förhållningssätt/arbetssätt som gör att du ser möjligheter i förändringar. Du ska kunna arbeta både självständigt och i team med andra yrkesgrupper. Stor vikt läggs vid initiativförmåga och social kompetens. Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift. För detta arbete krävs att du har B-körkort.

Mer information

Om anställningen

Anställningen är en tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Om ansökan

Vi vill ha din ansökan senast den 22 mars. Men vi gör urval löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

I Åtvidabergs kommun eftersträvar vi jämställdhet varför vi gärna ser en personalsammansättning som även speglar mångfalden i samhället. Vi välkomnar sökande som bidrar till detta.

Vi sköter hela rekryteringsprocessen själva och önskar därför denna gång inte några ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Åtvidaberg kommun i Åtvidaberg genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information