Fysioterapeut till Primärvårdsrehab Alingsås

2019-11-06

Vi är Bräcke diakoni, en av Sveriges största non profit-aktörer inom vård och omsorg – och vi vill göra hela samhället medmänskligare.

På det viset är vi lite speciella, och antagligen du också. Vi har redan från början förstått att vård och omsorg behöver både hjärta och hjärna samt en stor portion medmänsklighet. De flesta möter den kanske närmast hos våra medarbetare – närmare 1200 personer som gör skillnad tillsammans. Vi har ett fyrtiotal verksamheter inom områdena hälsovård, funktionshinder och äldreomsorg. Det är bland annat vårdcentraler, primärvårdsrehab och annan rehabverksamhet, psykiatri, barn- och ungdomsverksamheter och hospice. Både stora och lite mindre, men alla lika viktiga.

Bräcke diakoni har idag fem mottagningar som bedriver primärvårdsrehabilitering, lokaliserade i Västra Götaland och Stockholm. I område Primärvårdsrehab Alingsås arbetar åtta personer, varav sex är fysioterapeuter och två arbetsterapeuter. Vår mottagning ligger på Kungsgatan 5 i Alingsås. Vi delar lokaler med Vårdcentralen Centrum som vi har ett mycket nära samarbete med.

Vi behöver nu utöka vår arbetsgrupp med ytterligare en fysioterapeut!

Arbetsuppgifter

Dina arbetsdagar kommer framför allt att handla om individuella besök med undersökning och bedömning, rådgivning, behandling samt hjälpmedelsutprovning till patienter i alla åldrar och med varierande besvär. Behandling i grupp ingår också i arbetsuppgifterna. Du kommer parallellt med patientarbetet vara med och utveckla vår verksamhet och samarbetet med vårdcentralen.

Mer information

Kvalifikationer

Du är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Vi söker dig som är bekväm med att arbeta med ett högt patientflöde och tempo (enligt Vårdval Rehabsystemet). Du behöver vara lösningsfokuserad, känna ansvar för din del i arbetsgruppen samt framför allt ha ett gott bemötande gentemot patienter och kollegor. Vi ser gärna att du har erfarenhet av eller är intresserad av att arbeta med patienter som har stressrelaterade besvär eller annan psykisk ohälsa. Är du dessutom flexibel och har ett positivt förhållningssätt kommer du att trivas hos oss.

Villkor

Tillsvidareanställning på heltid som börjar med 6 månadernas provanställning. Tillträde efter överenskommelse.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta

Verksamhetschef Frida Perciwall Mattsson, 0322-280159 eller  

Fysioterapeut Lotta Kymmer, 0322-280158 

Tveka inte att skicka in din ansökan till oss.

Välkommen!

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Bräcke diakoni, Rehabilitering, Primärvårdrehab Alingsås i Alingsås genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information