Fysioterapeut, Ale Rehab

2019-11-06

Strax norr om Göteborg längs Göta älv ligger Ale kommun med en befolkning som ökar mest i regionen. Vi växer med 200 bostäder om året. Frågar du våra nya Alebor är goda kommunikationsmöjligheter, skog och vatten i vacker natur några anledningar. Kalla det gärna livskvalitet.

I kommunen är vi cirka 2 300 anställda som ger Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du möta Alebornas förväntningar med oss?

Ale Rehabs uppdrag riktar sig till personer inskrivna i hemsjukvården i ordinärt boende, särskilt boende, LSS-boende, korttidsenhet och daglig verksamhet. Vi har ett nära samarbete med biståndshandläggare, hemtjänst- och boendepersonal samt hemsjukvård.

En av våra fysioterapeuter ska snart gå på föräldraledighet varför vi nu söker en vikarie.

ARBETSUPPGIFTER

Som fysioterapeut i Ale har du stora möjligheter att påverka hur ditt arbete ser ut och vilka tider du ska arbeta. Du arbetar tätt tillsammans med arbetsterapeuter och teamsamverkar med rehabassistent och sjuksköterskor. Teamet planerar insatserna tillsammans kring patienterna med fokus på att det ska vara lätt att leva för alla Alebor. Vi finns i helt nya lokaler i Ale Seniorcentrum i Älvängen, 20 minuter med pendeltåget från centralstationen i Göteborg. Här ligger också korttidsenhet och särskilt boende.

Du arbetar med bedömning, behandling, funktionsträning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel, delegering och handledning gentemot omvårdnadspersonal samt deltar i vårdplanering. I arbetet ingår förflyttningsutbildning och lyftkörkortsutbildning för omvårdnadspersonal samt handledning av student.

Utöver den personcentrerade vården ansvarar du och dina kollegor tillsammans med chefen för att verksamheten ska utvecklas. Bland annat jobbar vi intensivt med ny teknik. Därför vill vi att ni fortbildar er löpande och att ni har ett engagemang i vad som händer inom den offentliga välfärden. Var och en har en individuell utvecklingsplan där vi tillsammans hittar rätt vidareutbildning för dina behov.

Ale kommun erbjuder friskvårdssubvention och för bättre hälsa har vi rökfri arbetstid.

Mer information

KVALIFIKATIONER

Du är legitimerad fysioterapeut med B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbete samt har kunskap i Websesam, SAMSA och Treserva.

ÖVRIGT

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv.

Dina personuppgifter behandlas i Visma Recruit under rekryteringsprocessen och i den utsträckning detta är nödvändigt för att uppfylla lagstiftningen. Ansökan raderas 24 månader efter avslutande av rekrytering. Om du har ett Visma Recruit-konto kan du använda redigeringen av din profil för att radera, ladda upp och redigera information. Kontakta annars Ale kommun.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Ansökan

Du ansöker till jobbet som Fysioterapeut/Sjukgymnast hos Ale kommun, Ale Rehab i Ale genom att kontakta företaget på något av följande sätt.

Till webb­ansökan 

Mer information